maanantai 26. marraskuuta 2012

Jouluisia kransseja

Puuhelmiä teen vieläkin joulua odotellessa
ja näitä kransseja, punavalkoruudullinen nauha kävi niin ihanasti pajukranssiin.
Harmaa paju oli ihanan pehmoista ja taipuisaa villapajua, luonnosta kerättyä.


tiistai 20. marraskuuta 2012

Helmiä ja paketteja

Joulumyyjäisten valmistelua


 Askarteluvimma iski ja kokeilin kasan verran pikkulahjarasioita. Pitkulainen päällystetty paperihylsy, ja taiteltu kaarevaksi, malli sopi hyvin kullanvärisen paperin kanssa.
 Kahvipusseja on tullut ommeltua joka väristä.Tämä on 7 versio ja tilaustyö. Omassa käytössä on vihreä presidenttikassi ja 2 juhlamokkaa. Sininen saludokassi on myös. Tähän kuvan kassiin kului 32 kpl pusseja ja jos tekee matalemman menee n. 22. kpl. Syntyy parissa päivässä sitkeän ompelemisen tuloksena ja sitten vaan punotaan suikuloita ja kiinnitetään kangassuikaleella vahvistettu kahva. Ala ja yläreunaan kannattaa laittaa tuplapaksuinen reunus.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Kukkia!

Ihania kukkahelmiä kokeilin, eräät kirjavat magnesiittihelmet purin ja ne meni sopivasti näihin magnesiittina ostettuihin kukkahelmiin. Lisäsin muitakin sävyihin sopivia helmiä, turkoosi pääsi jo käyttöön ja joulunpunainen. Näitä kootessa huomasin juuri miksi koruilen, elämys todellakin kirkastui, valmis koru vaan oli niin kiva ja sopiva ja upea. ja ilahdutti niin mahdottomasti. Saman ilahdutuksen voi kokea jos antaa korun eteenpäin. Nämä korut ovat ihan uniikkeja, helmikaupan myyntierä oli jo loppu mutta kiitos edes näistä http://www.designmim.com/
Mutta ei hätää, googletin, ja tilasin näitä lisää, sillä nämä helmet olivat kertakaikkisen upeita, ja kaikki jo löytäneet toisiin korulippaisiin. Itselle jätin turkoosin.




lauantai 3. marraskuuta 2012

lilaa ja tummaa sydäntä

Nämä lilat kaunokaiset taidan pakata synttärilahjoiksi on niin sopivia siihen

 Tummia pitkiä helmiä on tehnyt mieli tehdä jo pitkään ja tälläisiä niistä tuli
 väri on just harmahtavan lila tai luumu ripauksella mustaa piristettynä, ketju on tummaa koruketjua.