keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sydäntalvenkoruja

Tumma turkoosi puuhelmikoru
Talven sininen valo houkuttelee aina uudestaan turkoosien helmien pariin ja nämä isohkot puuhelmet oli vallan mainioita, hieman farkkua värisävyä.

Kivisiruhelmi kokeiluja
Oranssit kivisiru kokeilut tuntuivat raskailta. Pätkäisin toisen korun ja lisäsin ketjua joka roikkuu reilusti, nyt ne toimii paremmin.

Foliohelmikoruja
Nämä folionapit meinasivat jäädä kokonaan käyttämättä, mutta ainahan niistäkin jotain voi tehdä. Suoraan pääyli pujotettava malli koska ei sattunut olemaan sopivaa lukkoaLasten korujen suunnittelua, rannekoruja syntyi 4 kpl, myöhemmin kuvia niistä, sillä päätyivät jo käyttöön.
Tilasin herkullisen värikkäitä ja muitakin korutarvikkeita  ja on taas mistä tehdä koruja. Huopapallokoruja ym  on vaiheessa ja toivon saavani ne pian valmiiksi ja kuviin. Kaiken muun vapaa ajan kuntoilen sillä nyt on kuntokuuri menossa. jooga, kahvakuula, hiihto, jumppa 2 h päivässä ai miks? no kadonneen vyötärön vuoksi tietenkin. Ja mielestäni talvi hiljaisena aikana on hyvää aikaa kuntoilulle, syksy meni liikaakin askarrellessa ja käsitöissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista