torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäkoruja olkaa hyvä !

Kristallilasihelmi rannekorut,  sinipunaiset akaattikorut kristalleilla 
Blogihiljaisuus päättyköön, pari kuvaa kertomaan kevään ja kesän koruiluista, markkinoilla on tullut käytyä, ja nyt voi jopa täydentää valikomaa uusilla malleilla. Puuhelmikaulakoruihin tein seuraaville markkinoille kaikkiin mukaan samansävyiset rannekorut. Mistä niitä helmiä riittikin, parikymmentä taisin pyöräyttää rannekoruja, nyt riittää vähäksi aikaa.Tai edes seuraaville markinoille. Korvakoruja olen myös tehnyt ihanaisia, enkelin mallisia, mutta niiden kuvaaminen oli mahdotonta, salama häikäisi. Uusin kokeilu ovat hohtavat kristallijäljitemähelmet rannekoruissa, aika painavia, toivottavasti kukaan ei tilaa kaulakorua. Mutta ompahan upea kiilto. Näitä tulee vielä lisää eri sävyisinä. Rannekorut ovat hohtavia ja painavia lasihelmiä, vaaleanpunaisissa on myös foliolasisydämmiä.
Etualalla oma suosikki, hieman kevyempä sinisiä ja pinkkejä akaatteja ja kristallihelmiä.Onmuuten haastavaa tehdä rannekoruja, sillä ihmisillä on yllättävän erikokoisia käsiä. Teen kahta eri kokoa lapsille ja aikuisille ja parhaan löytää aina sovittamalla

Foliosydänhelmikorut 
 Vihreät korut on korjattu eli riipuksiksi vaihdettu vihreät sydämmet, sudenkorennotja perhoset sai väistyä.

Foliohelmisydän koru 
Puuhelmet ja rannekoru 
 Lasisydänkoruja on ruuhkaksi asti, keskellä akryyli ruusu valkoisessa helminauhassa. Nämäkorut menevät markkinoille.
Turkoosit puuhelmet

 Ja tämä rubiinin punainen herkku jää itselle, hohtavat suorakaiteen muotoiset tynnyrit jäivät jostain helmisekoituspussista ja korulaatikosta löytyi yksittäinen punainen upea kivihelmi, pari pikkaista lasihelmeä ja joustavaa lankaa.


Lasten rannekoru puuhelmistä 

iloista keltaista puuhelmikorua  ja rannekorut 


Puuhelmikoruja ja rannekoru 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista