maanantai 30. syyskuuta 2013

avainkaulanauhoja ja heijastinnauhoja

 Avainkaulanauhoja on tehty muutamia syyskuussa mutta vasta nyt saan ne siirrettyä kuvina tänne, kuvaaminen ja kuviensiirtely on joskus, usein, kimurantimpaa kuin korujen tekeminen, mustavalkoista, turkoosia, sydämmellisiä, kaikkia värejä tekee mieli kokeilla. Aloitin oikeat työt viikko sitten autokuskina, hieman menee aluksi totutellessa, tuleeko siitä mitään. käsityöharrastuksiin jää silti aikaa, ovikransseja ja koruja, niitä tulee aina jokunen tehtyä.
Musta ja valkoinen avainkaulanauha 15 €

Turkooseja avainkaulanauhoja 15 € kpl

Sydän avainkaulanauhoja 8 € kpl

 Heijastin klipsi,miksikö näitä tekee mieli tehdä, no langassa roikkuva heijastin jotenkin sotkeutuu ja hukkuu, naulakkoon  ja hyllyyn, nämä voi laittaa sävysävyyn takin kanssa ja pysyy napakammin kiinni kuin hakaneula. Ja ehkä on helpompi muistaa ottaa heijastin mukaankun se on jotenkin tuunattu.
Heijastimen riiputtimia, näihin on kiva laittaa heijastin
 Lopuksi tunnelmia syksyn maalaismarkkinoilta ja sadonkorjuu toritapahtumista. Lehtikorvikset ja enkeliriipukset niihin tehtyjä.

 Tummia syksyisiä kaulakoruja foliolasihelmistä, kivisiruhelmistä. Musta kukkahelmikoru magnesiittia.
 Viinirypäleet poimittu Jämsästä kasvihuoneesta, näitä herkkuja tarjolla aina elokuun lopussa runsaasti. Maku on mehukas, makea vahvempi kuin kaupan rypäleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista