keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Korukoplan helmivaihto haaste 29.2.2012

Tässä helmet jotka sain Ninniltä http://keijukeidas.blogspot.com/ korukoplan helmihaasteesta ja helmet olivat todella painavia eli kivihelmiä, ruskeat muovia ja pinkit lasia. Helmiä oli mielestäni reilusti ja ne olivat haastavia tehdä ja lukko oli aivanihastuttava ruusukuvioinen itse valmistettu, Todella upea!

BLUESTRONG Nämä akaatit ja muut kivihelmet olivat mielestäni pääkoru helmivaihdossa ja muut helmet vähän ylimääräistä mutta tein kaikista jotain. Ketjua väliin ja mahdollisimman yksinkertainen on mielestäni kaunista. Korun riipus on todellinen järkäle ja painaa paljon. kyseessä onkin Voimakoru tämänkun pukee niin voimaantuu kivistä ja sinisestä jonka väri tulee hyvin korun riipuksessa esiin valossa. 
BLUELOVES Sininen foliosydän oli ihana, iso ja inspiroi kovasti. Pujottelin sen vaijeriin lasihelmien kanssa. Näitä sydänkoruja olen tehnyt jo pari muutakin kun ne on ihania.
Pinkit helmet ketjutin ja lisäsin vaaleammanpunaisia akaatteja väliin ja yhden ketjulenkin väliin. helmiä oli niin paljon että ei tarvitse lukkoa senkun pujottaa kaulaan, lasisydän on aika vaalea mutta sellainen sattui olemaan niin lisäsin senkin koruun. Rannekorua sitten vaan tekemään lopuista helmistä. Setti on hyvin pinkki kevyt ja hempeä laitetaan nimeksi vaikka BABYPINK
Suklaan ruskeat helmet ja simpukkalätkät päätyivät tälläiseksi BOLLYWOOD koruksi. Olin saanut aikaisemmin lahjaksi korunjakajan ja lukon idänhelmeltä kiitos vaan http://www.idanhelmi.net/index.php ja kuparinvärinen ohut ketju sopi tähän loistavasti.
huh siinä kaikki. tein korut jo helmikuun pakkasten paukkuessa ja nyt sitten vaan hiihtämään lomalla kun ollaan.

9 kommenttia:

 1. Sullehan tuli oikein kauniita tekeleitä näistä KAIKISTA helmistä!! Vau, täytyy sanoa!! <3

  VastaaPoista
 2. Todella haasteellista ja hyvin näytät selvinneen!

  VastaaPoista
 3. mainio lopputulos :) eniten tykkään tietty sinisestä sydänkorusta, mutta ylläri ylläri, vaikken ole ollenkaan vaalenpunaisen ystävä, se nousee tässä rankingissa hopealle ;)

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut kekseliäs noiden runsaiden helmien kanssa. Bollywood on ihan huippu. :)

  VastaaPoista
 5. Jokainen on upea ja kivalla tavalla omanlaisensa koru! Bollywoodkoru on kyllä huikea!!

  VastaaPoista
 6. Saipa paljon aikaiseksi ja kivasti erityylisiä. Tuo ensimmäinen voimakoru on huima!

  VastaaPoista
 7. Mahtava riipus, ainakin näyttävä ja sait sopivan mittaisen korunkin niin että riipus on katseenvangitsija. t.) Koralli

  VastaaPoista

Kiitos kommentista